Tisztelt Látogatónk!

 

Köszöntjük Önt az EMRI-PATENT Kft. honlapján, amely bemutatja tevékenységünket, szolgáltatásainkat és segítséget nyújt mindazoknak, akik szeretnék szellemi alkotásaikat, találmányukat, védjegyüket stb. védelemben részesíteni.

 

Cégünket, az EMRI-PATENT Szabadalmi és Védjegy Irodát 1990-ben – néhai Dr. Emri Józsefné vezetésével - alapítottuk, régiónkban elsőként. Több évtizedes szakmai gyakorlattal és tanácsadással segítjük a hozzánk forduló feltalálókat, leendő védjegy tulajdonosokat iparjogvédelmi ügyeik intézésében.

Szolgáltatásaink

a szellemi alkotások körébe tartozó

 

  • szabadalom
  • használati minta

  • formatervezési minta
  • védjegy
  • szerzői jog
magyarszabadalmiokirat_crop.png

ügyek intézését, jogok érvényesítését foglalják magukba Magyarországon és külföldön egyaránt. Ügyfeleinknek elkészítjük és benyújtjuk a szabadalmi-, mintaoltalmi- és védjegybejelentéseket. Az oltalom megszerzése és fenntartása érdekében képviseletüket vállaljuk a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) és azok a külföldi hivatalok előtt – pl. a Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatala (EUIPO)  és a Szellemi Tulajdon Világszervezete (WIPO) – ahol hivatalos képviselőként közvetlen jogosultak vagyunk eljárni. A többi külföldi hivatal esetében – ahol általában az adott ország képviselője járhat el a szabadalmi hivatalok előtt – külföldi képviselő partnereink közreműködésével végezzük a ránk bízott feladatokat.

 

Bízunk benne, hogy hasznos információkkal szolgálhattunk Önnek és a közeljövőben személyesen is üdvözülhetjük partnereink között! Felmerült kérdéseit telefonon és e-mailben is szívesen fogadjuk, személyes tanácsadásra pedig Önnel egyeztetve tudunk időpontot biztosítani.